Monday 19 January 2009

Day 3 Diena 3

Traukinyje vel bemiege naktis, nes musu skyrelyje is septyniu lentynose sugulusiu keliauninku knarke penki. Du kurie neknarke ir klause likusiu penkiu "koncerto" buvo lietuviai, t.y. mes. Gal pavyko numigti pora valandu, kada ilsejosi pagrindinis solistas, taciau visas likes laikas buvo jo.
Atvykome apie 8-ta ryto i Udaipura ir profesionaliai issisukdami nuo ivairiausiu pavezimo ir nakvynes pasiulymu issirinkome transporta ir keliones tiksla patys. Vel tuktukas. Suktomis ir siauromis Udaipur senamiescio gatvelemis nuvykome iki pat viesbutuko ir nesunkiai gavome nakvyne "Lake Shore" viesbutyje uz 400 rupiju (apie 20 Lt), su vaizdu i beveik isdziuvusi ezera ir gana ispudingai atrodancias namu eiles kitame krante.
Diena praejo vaikstinejant, ragaujant maista, kalbantis su "isrinktaisiais" vietiniais. Isrinktaisiais, nes jei butume kalbeje su tais, kurie norejo kalbeti kazka siulydami, tikriausiai reiktu visa diena tik tai ir daryti. Vakare apsilankeme tikrai ispudingame ir pigiame kainos atzvilgiu indisku sokiu ir muzikos sou.
... ir vel, daugiau detaliu ir nuotykiu aprasymu ieskokite veliau... Rytoj planuojame vis dar pabuti Udaipure, kuris yra tikra atgaiva po Delio miniu ir triuksmo. O gal jau priprantame prie vietos gyvenimo ritmo ir viskas atrodo paprasciau?

No comments:

Post a Comment